Go to main content

Camping La Manga ***

Campsite photos
Camping La Manga Camping La Manga Camping La Manga Camping La Manga Camping La Manga Camping La Manga Camping La Manga Camping La Manga Camping La Manga Camping La Manga Camping La Manga Camping La Manga Camping La Manga Camping La Manga Camping La Manga Camping La Manga Camping La Manga
General information

At Camping La Manga in La Manga del Mar Menor (Murcia) camping costs as little as €18,- per night during low season with CampingCard ACSI. At one of the 900 touring pitches you will get a discounted rate during the period 01-01-2019 - 11-04-2019, 23-04-2019 - 28-06-2019 and 02-09-2019 - 31-12-2019. At this campsite you can not only use your CampingCard ACSI for inexpensive camping, you can also use your ACSI Club ID (as an alternative ID).

A good, extended campsite with pitches separated by hedges. Restaurant, bar and outdoor seating area by the sea with a beach and palms. In winter swimming in a heated indoor pool.

www.caravaning.es

  • 18
  • 3066

Acceptance period

May 2019
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
June 2019
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
July 2019
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
August 2019
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
September 2019
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
October 2019
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
November 2019
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
December 2019
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Looking for inexpensive camping in low season? Order CampingCard ACSI

31 CampingCard ACSI accepted

31 Campsite open / CampingCard ACSI not accepted

31 Campsite closed

31 Your holiday period

Detail information about this campsite
Loading, please wait...

Average rating: 7.2

Add a review
Toilet facilities
6.9
Staff
7.5
Price - quality comparison
7.3
Child friendliness
7.1
Entertainment
6.4
Sports facilities
7.1
Swimming pool
7.4
Food and drink
7.2
Surroundings
7.4

C. J. Wierda, on this campsite in March 2016

8.1

Google Translation

Travelling party: Single

Zeer grote, op zichzelf staande camping. Deze camping al tweemaal eerder bezocht in het vroege voorjaar. Leent zich uitstekend voor uitstapjes naar Cartagena, Murcia en Alicate. De Manga zelf is ook een bezienswaardigheid en kan goed worden befiets
Er is prima en correct personeel. Toiletgebouwen worden meerdere malen per dag schoongemaakt.

Marc van Hassel, on this campsite in August 2015

6.4

Google Translation

Travelling party: Family with children, 12 - 18 years

In augustus zijn wij met de camper door Spanje getrokken. Zo'n 12 campings gehad waarbij deze de slechtste was. Vanwege het hoog seizoen hadden we 4 nachten gereserveerd maar we zijn al na 1 nacht vertrokken. Je hebt er niets om af te koelen. De Mar Menor is warm (ondiep) en ruikt. Het zwembad is te warm en waarschijnlijk hebben ze de klachten over koude douches te serieus genomen want nu waren ze zo heet dat je echt niet onder kon staan. Verder was het sanitair erg smerig. Toiletten erg krap. Wij zijn alle drie slank en moesten onze buik al inhouden om de deur dicht te kunnen doen. Aangezien we gereserveerd hadden en eerder gingen wil de camping ook niets terugbetalen. De klantvriendelijk is dan ook ver te zoeken. Iets wat we in Spanje echt niet gewend zijn. Enige pluspunt was het restaurant. Erg gezellig en niet duur.

Verhoeven Raf, on this campsite in October 2014

8.4

Google Translation

Travelling party: Couple

Wij komen hier al een vijftal jaren in voor- en najaar. Deze keer voor het eerst voor meer dan 2 maanden. Prachtige standplaatsen met veel privacy door de hoge hagen, die op verzoek worden gesnoeid als de zon wat lager komt te staan in het najaar. Als watersporter (kitesurfen) een ideale bestemming.

M. Trapman, on this campsite in September 2014

6.9

Google Translation

Travelling party: Couple

Prachtige grote plaatsen met veel privacy, op fietsafstand is de drukte op te zoeken op een soort schier eiland, ontzettend mooi en veel gezelligheid.
Het strandje dat bij de camping ligt ziet er op foto's mooier uit dan in t echt

Blooregard, on this campsite in August 2014

6.2

Google Translation

Travelling party: Group of friends

Ik heb hier twee weken gekampeerd. Het personeel aan de receptie vond ik voldoende vriendelijk, in het restaurant is dit echter niet altijd het geval. Dit blijkt echter wel de norm te zijn in Zuid-Spanje want we ondervonden de onvriendelijkheid ook buiten de camping. De wc's waren ok, de douches te verouderd. Het water van de douche kon je niet instellen op temperatuur en was steeds extreem heet. Je kan er niet onder staan tenzij meerdere mensen douchen, maar dan riskeer je dat je waterstraal geheel wegvalt en wegblijft. Ondanks dat het sanitair 2 tot 3x per dag gepoetst werd was het steeds extreem vuil (Spaanse mentaliteit?), schrik niet van kakkerlakken... Veel buitenlandse toeristen zul je niet vinden op deze camping, wat wel een authentieke sfeer geeft. Verder is er inderdaad veel koterij op de camping (barakken, huisjes, hutjes aan elkaar gemaakt met golfplaat enz), maar als je hier ver genoeg vandaan staat heb je er geen last van. Het winkeltje op de camping is een grote Spar winkel die in orde is, ruim aanbod. Als je in de zomer naar de streek gaat MOET je echt een zeil over je perceel en tent spannen om de zon tegen te houden. Anders is het niet uit te houden in de 40° temperatuur. Je ziet de Spanjaarden zelf ook deze maatregel nemen. In de omgeving kan je wel wat leuke dingen bezoeken, maar je moet ze goed zoeken (kasteel, winkeltjes, dorpjes, strand...). Het zwembad is ok maar zeer druk steeds, je kan beter 15 minuutjes naar het strand rijden of gebruik maken van het meer aan de camping. Al is de zee aanzienlijk frisser en schoner. Je kan zeer schone playa's vinden waar netten gespannen zijn tegen kwallen etc. En ook zeer vuile playa's waar ik zeker 35 kwallen op het strand geteld heb. Let op, hier zijn ook gevaarlijke bij met paarse/rode tentakels en grote omtrek. Het eten en drinken in Spanje is niet als in België of Nederland. Het is stukken goedkoper, maar verwacht geen verwennerij. Heel basic, vaak ook droog, nooit een slaatje bij het vlees of zo, en altijd krijg je frieten die echt niet smakelijk zijn. Eén groot voordeel: zon is hier steeds verzekerd.

P.J.A.M. van Mil, on this campsite in January 2014

7.7

Google Translation

Travelling party: Seniors

Men had bij de receptie moeten vertellen dat je beter op de fiets naar een goede plek kunt gaan zoeken. De camping is ruim 1 km. lang!
De mooiste plaatsen waren voor de Engelse Caravanning Club gereserveerd (Zones K en L). De Engelsen claimden ook exclusief gebruik van toiletgebouwen/wasmachines in die zones, maar men maakte ook gebruik van andere sanitairgebouwen.
Afstanden van kampeerplek naar sanitair zijn erg groot. Voor zo'n grote camping zijn er ook te weinig wasmachines.

Arthur Bos, on this campsite in November 2012

5.0

Google Translation

Travelling party: Seniors

Ongelooflijk smerige camping. Kilometers lange straten vol (1500!!) afzichtelijke, veelal zelfgetimmerde bouwsels, (sta)caravans, schuren, trailers, overkappingen van golfplaat, zeildoek en hout. Alles tegen elkaar aan gebouwd en slecht (of niet) onderhouden. Een zigeunerkamp is in vergelijking hiermee een villawijk! Daartussenin kan je dan staan op plaatsen waar je camper amper op past, zo klein. Je hebt geen zon, vanwege de hoge heggen en bouwsels. Om te douchen moet je je vóór het kleine vierkante (smerige) douchehokje uitkleden en je kleren buiten hangen want binnen is daar geen plaats voor, je handdoek wordt drijfnat als je hem binnen hangt! Na 2 dagen hadden we het wel gezien!

R.A. en M.A. Kerkhof, on this campsite in May 2012

8.2

Google Translation

Travelling party: Couple

Wij (stel) staan op dit moment op camping La Manga (3 wkn) en hebben echt NIETS van onvriendelijk personeel in de receptie, de winkel, schoonmaakpersoneel, de wachten enz. gemerkt! Wij komen hier al jaren en na een aanloopperiode van wisselend warm water voor afwas en douches hebben we nu riant warm water, Wifi is ook prima! wij staan op M103 en alles is prima naar onze zin!!

wegener, on this campsite in February 2012

4.9

Google Translation

Travelling party: Seniors

Ongelooflijk smerige camping. Kilometers lange straten vol (1500!!) afzichtelijke, veelal zelfgetimmerde bouwsels, (sta)caravans, schuren, trailers, overkappingen van golfplaat, zeildoek en hout. Alles tegen elkaar aan gebouwd en slecht (of niet) onderhouden. Een zigeunerkamp is in vergelijking hiermee een villawijk! Daartussenin kan je dan staan op plaatsen waar je camper amper op past, zo klein. Je hebt geen zon, vanwege de hoge heggen en bouwsels. Om te douchen moet je je vóór het kleine vierkante (smerige) douchehokje uitkleden en je kleren buiten hangen want binnen is daar geen plaats voor, je handdoek wordt drijfnat als je hem binnen hangt! Wij betaalden €15,- voor WiFi, helaas op de plek waar wij zaten hadden we geen bereik. Volgens de chagerijnige dames bij de receptie moesten we het maar blijven proberen: "soms lukt het wel en anders heb je pech". Enig pluspunt is de goede supermarkt op het terrein, maar daar zijn we niet voor gebleven, na 2 dagen hadden we het wel gezien!

General information

Period of opening
01-01-2019 till 31-12-2019
Area
32 ha
Number of touring pitches
900 (84 - 110m2)
Number of camper pitches
100
Number of permanent pitches
500

* Amenities in bold are not included in the overnight price. Some may need to be paid for. (This does not imply that all amenities not in bold are free!)

Popular amenities
  • Outdoor swimming pool
    • surface area:250 m2
    • period:01-04/30-09
  • Indoor swimming pool (heated)
    • surface area:72 m2
    • period:01-01/31-03 | 01-10/31-12
  • Wifi 80-100% coverage
  • Caravans allowed
  • Motorhomes allowed
  • Dog(s) in low season (on lead)
    • Max. total:2
  • Sea swimming (max. 0.5 km)
Internet
  • Mobile internet
    • Type:3G
  • Internet access
  • Wifi 80-100% coverage
At the reception
  • Reservation with CampingCard ACSI also possible
  • ACSI Club ID is accepted as an identity document
  • Passport/identity card required
  • Credit cards accepted
    • credit card:MasterCard | Visa Card
  • Payment by debit card/Maestro possible
  • Cash dispenser/cashback possible
Campsite rules
  • Caravans allowed
  • Tents allowed
  • Small extra tent permitted
  • Motorhomes allowed
  • Also suitable for motorhomes > 8m and > 4 tonnes
    • length:12
  • Twin-axle vehicles permitted
  • Also suitable for caravans > 5.5m, excluding towbar
  • Passport/identity card required
  • Dog(s) in low season (on lead)
    • Max. total:2
  • Barbecues permitted
    • type of BBQ:charcoal | electricity | gas
Dogs
  • Dog(s) in low season (on lead)
    • Max. total:2
Water and toilet facilities
  • Showers: hot water
  • Washbasins: hot water
  • Standard toilets
  • Baby room
  • Toilet paper provided
  • Chemical toilet disposal point
  • Heated toilet facilities
  • Water connection at/near the pitch (max. 15 m)
  • Waste water drainage at/near the pitch (max. 15 m)
  • Tap at/near the pitch (max. 50 m)
  • Showers: cold water
  • Washbasins: cold water
Washing, washing-up, cooking
  • Washing up sinks: hot water
  • Washing up sinks: cold water
  • Laundry sinks: cold water
  • Laundry sinks: hot water
  • Washing machine(s)
  • Dryers
Food, drink and groceries
  • Breakfast available
  • Fresh bread available at the camp site
  • Snack bar
  • Groceries: extensive selection
  • Takeaway meals
  • Pizzeria
    • period:01-07/31-08
  • Restaurant (limited choice)
  • Restaurant (with ample choice)
  • Bar
  • Exchanging of gas cylinders
  • Cash dispenser/cashback possible
Available to hire at the campsite
  • Safes
  • Locked refrigerator
Swimming
  • Outdoor swimming pool
    • surface area:250 m2
    • period:01-04/30-09
  • Indoor swimming pool (heated)
    • surface area:72 m2
    • period:01-01/31-03 | 01-10/31-12
  • Toddlers' pool (ages 1-3, < 40 cm)
    • surface area:72 m2
    • period:01-04/30-09
  • Sea swimming (max. 0.5 km)
Beach
  • Sandy beach
Sports and play
  • Sauna
  • Fitness
  • Children's playground: large
  • Table tennis table
  • Jeu de boules alley(s)
  • Fishing
  • Multi-sports field
  • Tennis court(s)
  • Crazy golf
  • Squash court(s)
  • Golf course nearby (max. 10 km)
    • distance:2 km
    • total:18
Recreation (adults)
  • Games room
  • Television
Ground and vegetation
  • Sand
  • Hard standing pitches
  • Sloping site
  • Unshaded pitches
  • Pitches with some shade
  • Marked pitches
Situation of campsite
  • Public transport near the camp site (max. 0.5 km)
    • distance:0 km
  • Close to motorway junction (< 10 km)
    • distance:0,5 km
  • Shopping opportunities in the vicinity (< 10 km)
    • distance:3 km
  • Situated on the coast (max. 0.5 km)
  • Distance to the sea (max. 10 km)
    • distance:0 km
Miscellaneous
  • Special facilities for motorhomes
  • Euro-plug required
  • Electrical hook-ups possible to maximum %s amps
    • Max. electricity:10 ampère
  • Cash dispenser/cashback possible
  • Quiet only at night
  • Footpaths and roads are lit
  • Reservation recommended for low season
  • Patrolled grounds
Address & Route

Would you like to book Camping La Manga or request more information? You can do both using the information below or by visiting the campsite's website.

  • Camping La Manga
    Autovía de La Manga, salida 11
    30385 / La Manga del Mar Menor
    Spain

  • Download GPS coordinates
    Select your navigation system:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coordinates:

    37°37'29"N 0°44'36"W
  • AP7, exit 800 to La Manga MU-312, exit 11. Across the viaduct and drive 500 metres back via the parallel road. Clearly signposted.

  • Contact

  • www.caravaning.es

Please contact us

Show on map
Load
The weather on this campsite

Weather forecast

Tue

23 / 07

 

Wed

24 / 07

 

Thu

25 / 07

 

Fri

26 / 07

 

Sat

27 / 07

 

Sun

28 / 07

 

Mon

29 / 07

 
Max. 30° 30.1° 30.4° 30.7° 29.7° 28.8° 29.5°
Min. 22.8° 22.3° 22.6° 22.2° 22.6° 22.7° 21.7°
Precipitation 0% 0% 0% 5% 10% 5% 5%
Wind direction NO NO NO ZO ZO ZO E
Wind speed 4 4 3 3 3 3 3

Average temperature

Climate

Relative humidity Precipitation total (mm) Hours of sunshine
Jan 77% 36 5
Feb 76% 22 6
Mar 75% 41 8
Apr 69% 59 9
May 75% 17 9
Jun 74% 18 12
Jul 75% 0 12
Aug 76% 3 10
Sep 74% 40 8
Oct 76% 61 7
Nov 74% 40 6
Dec 78% 31 5
Weeronline
Information request

CampingCard ACSI will send your information request to "Camping La Manga".

Take note; you are sending an information request. You cannot make a reservation using this form. You will need to contact the campsite directly and CampingCard ACSI cannot have any influence on the consequences thereof.

1 Information request What do you want to do?
Ask your question:
(in the language of the country where the campsite is located or in English)
2 Your data

3 Your request
In which language would you prefer to receive a reply? Take note; it is possible that the campsite may not be able to comply with this request.