Go to main content

Molecaten Park Waterbos

Campsite photos
Molecaten Park Waterbos Molecaten Park Waterbos
General information

At Molecaten Park Waterbos in Rockanje (South Holland) camping costs as little as €17,- per night during low season with CampingCard ACSI. At one of the 118 touring pitches you will get a discounted rate during the period 24-03-2017 - 20-04-2017, 01-05-2017 - 23-05-2017, 06-06-2017 - 06-07-2017 and 25-08-2017 - 29-10-2017. At this campsite you can not only use your CampingCard ACSI for inexpensive camping, you can also use your ACSI Club ID (as an alternative ID).

Waterbos is a quiet and friendly campsite located directly on the dunes and only a few minutes' walk from the beach. The camping fields with comfort camping pitches are separated by beech hedges. The restaurant with its bar and small shop is the centre-point of the campsite. There is lovely walking and cycling through the nearby 'Voornes Duin' nature reserve.

  • 168

Acceptance period

September 2017
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
October 2017
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
November 2017
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
December 2017
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Looking for inexpensive camping in low season? Order CampingCard ACSI

31 CampingCard ACSI accepted

31 Campsite open / CampingCard ACSI not accepted

31 Campsite closed

31 Your holiday period

Detail information about this campsite
Loading, please wait...

Average rating: 7.7

Add a review
Toilet facilities
8.0
Staff
8.0
Price - quality comparison
7.8
Camping pitch
7.3
Accommodation
8.1
Child friendliness
7.8
Entertainment
7.1
Sports facilities
6.9
Swimming pool
6.6
Food and drink
7.1
Surroundings
8.5

Campanula, on this campsite in September 2017

5.8

Google Translation

Travelling party: Seniors

We zijn nu 3 jaar in de nazomer op camping Waterbos geweest.
2 jaar goed gehad, met kanttekeningen! (smalle plaats,)
Maar dit jaar was het stukken minder, waardoor we besloten hebben niet meer terug te gaan.
De wateroverlast,... natuurlijk kan Molecaten niets doen aan het slechte weer, de extreme neerslag.
En de stormen etc.
Maar waar Molecaten Waterbos wel wat aan kan doen is de plaatsen ophogen, zodat het water niet zonder meer de voortenten in kan lopen.
En dit komt niet alleen door de extreme neerslag, want 2 jaar geleden stonden we ook onder water, terwijl het gewoon geregend had.
En wij niet alleen, maar meerdere medekampeerders.
De plaatsen liggen ten opzichte van de weg zo diep dat dat wel mis moet gaan en dan liggen de plaatsen nog dieper door ingezakt zand!.
Met regen moet je dan enkelhoog door het water naar het privesanitair achter je caravan..
Na het water , de modder...
Want ons verbaasde is dat als iemand vertrok, de vrijgekomen plaats omgeploegd werd en er weer gras ingezaaid werd. Totaal geen moeite gedaan om de plaatsen wat op te hogen.
Op naar volgend jaar voor de volgende ondergelopen voortent en modderplaats.
De plaatsen aan de Branding rond de plaatsen 51-56 met prive sanitair zijn erg small (wel lang, maar daar heb je niets aan), dat je er eigenlijk alleen met een kleinere caravan tussen past. Kom je wat later en je buren hebben wat ruimer uitgestald dan moet je in de lengte gaan staan. Lijkt me niet prettig.
Wat ons ook opviel, en dat was andere jaren niet, het groot aantal Oost Europeanen (voornamelijk mannen).
Roemenen, Hongaren, Polen, Slovenie etc etc.
De parkeerplaats bij de receptie, die andere jaren s\'avonds zo goed als leeg was, stond nu elke avond bomvol met auto\'s uit het oostblok.
En eerlijk gezegd, gaf dat geen veilig gevoel, Wij komen dus niet meer terug, maar wij niet alleen, heel veel medekampeerders niet meer. Jammer, want de omgeving is prachtig, strand, fietsen (knooppuntenroutes vanaf de camping), wandelen in de duinen.
En er zijn maar weinig campings op Voorne Putten,

Michel, on this campsite in June 2016

6.9

Google Translation

Travelling party: Seniors

Vriendelijk personeel, niet al te grote kampeerplaatsen, de diepte is goed, maar de breedte laat veel te wensen over. Toiletgebouw op veld Branding is ver onder de maat. Geen douches en maar 4 wc\'s. Heel slecht verlicht aan de wegkant. Voor de douche moet je een eindje lopen en dan kan je er 6 minuten gebruik van maken. Geen plankje om je zeep en shampoo op te zetten, kortom, de toilet gebouwen zijn onvoldoende.Bij veel regen behoorlijk last van het water in de voortent. Ligging is heel goed. Winkel klein en zelden geopend. Niet een geweldige, maar ook geen slechte camping.

Ruud Schouten, on this campsite in July 2015

7.0

Google Translation

Travelling party: Family with children, 12 - 18 years

De camping is netjes maar belachelijk dat je in de vakantie periode niets kan doen recreatieruimte dicht geen ijsje te koop bar dicht ja na 4 uur dan is de dag om en dat op 8 juli en de schoolvakanties al zijn begonnen wij vinden dit voor z\'n ...Meer

van Pelt, on this campsite in September 2013

7.4

Google Translation

Travelling party: Seniors

Mijn beoordeling over waterbos Rockanje is goed: mooie camping, maar als het regent moet je wel klaar staan met een waterstofzuiger, want je voortent is in zeer korte tijd een overdekt zwembad, zeer slecht afwateringssysteem, dus ik raad iedereen aan om je voortent op vlonders te plaatsen, of kamperen als je zeker bent dat er in de periode dat je met vakantie gaat het niet gaat regenen, want dan heb je een groot probleem en neem zeker niet de plaats branding 51, dat is wel de slechste plaats, maar voor de rest ben ik wel teverden.

van Dongen, on this campsite in April 2012

8.2

Google Translation

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

P.F Mulders, on this campsite in May 2011

8.3

Google Translation

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Leny Heemskerk, on this campsite in September 2010

8.7

Google Translation

Travelling party: Seniors

Wij waren daar, seniorenechtpaaar, de maand september.
Veel regen, gras lang, geen punt, er werd vaak gemaaid.
Ook op de receptie doen ze alles voor je.
Perfect
Jammer geen entertainment op lange koude avonden in september.

Lo Kroon, on this campsite in September 2010

8.2

Google Translation

Travelling party: Seniors

Wij waren van 6 september tot en met 22 september op jullie camping.
Het is ons daar erg goed bevallen.
Wij hebben geen gebruik gemaakt van de sportfaciliteiten. Wij zijn oude mensen, dus kindvriendelijkheid is niet van toepassing.
In het voorseizoen heeft een vismaat van mij de Rondeweibos bezocht. Als je van die camping de website inslaat, dan wordt er in het gastenboek unaniem geklaagd dat het sanitair heel vies is. Ik heb begrepen dat die camping ook bij de Molencategroep is aangesloten. Ik begrijp niet dat Molencaten dat accepteert.

Budding, on this campsite in September 2009

7.8

Google Translation

Travelling party: Couple

Vriendelijk ontvangst bij de receptie. Restaurantkokkin is ook de bardame, runt tegelijk ook het kleine supermarktje en bakt het verse brood dat de hele dag te verkrijgen is. De camping zelf heeft niet zo heel veel te bieden maar de locatie dicht bij het strand maakt erg veel goed. Bezoek ook de leuke strandclub CinQ, echt een aanrader.

w.heemskerk, on this campsite in September 2009

9.0

Google Translation

Travelling party: Seniors

Na 14 weken buitenland de maand september op deze camping geboekt. Het is ons zo goed bevallen, dat we voor 2010 deze septemberplaats weer hebben geboekt. En gezien onze leeftijd (75 jaar) overwegen we zelfs om vanaf 2011 een halfjaarplaats te boeken. De omgeving is eigenlijk super. Fijn om te wandelen en je kunt iedere week een wandeltocht met gids maken via zuidhollandslandschap. De restaurantjes zijn niet zo goedkoop als in Spanje, maar wel redelijk geprijsd. Het personeel is echt vriendelijk zelfs aan het einde van het seizoen, iets wat in het buitenland wel vaker anders is. Jammer is, dat er geen zwembad is.

General information

Period of opening
24-03-2017 till 29-10-2017
Area
7.5 ha
Number of touring pitches
118 (100m2)
Number of camper pitches
7
Number of permanent pitches
200
Campsite suitable for disabled persons
Yes

* Facilities printed in bold are not included in the overnight rate. Supplementary charges will apply. (This does not mean that facilities which are not printed in bold are free!)

Popular amenities
  • Outdoor swimming pool
    • heated
    • surface area:96 m2
    • period:30-04/01-09
  • Wifi 80-100% coverage
  • Caravans allowed
  • Motorhomes allowed
  • Cycle routes starting at the camp site
    • level:easy
Internet
  • Wifi 80-100% coverage
At the reception
  • Reservation with CampingCard ACSI also possible
  • ACSI Club ID is accepted as an identity document
  • Opening hours reception
    • From - until:09.00-17.00
  • Opening hours barrier
    • From - until:07.00-23.00
  • Credit cards accepted
    • credit card:MasterCard
  • Payment by debit card/Maestro possible
Campsite rules
  • Caravans allowed
  • Tents allowed
  • Small extra tent permitted
  • Motorhomes allowed
  • Dogs not allowed in low season
  • Barbecues permitted
    • type of BBQ:charcoal | electricity | gas
Dogs
  • Dogs not allowed in low season
Water and toilet facilities
  • Showers: hot water
  • Washbasins: hot water
  • Standard toilets
  • Individual toilets
  • Baby room
  • Toilet paper provided
  • Chemical toilet disposal point
  • Heated toilet facilities
  • Individual toilet facilities
  • Tap at/near the pitch (max. 50 m)
  • Showers: cold water
  • Washbasins: cold water
Washing, washing-up, cooking
  • Washing up sinks: hot water
  • Laundry sinks: hot water
  • Washing machine(s)
  • Dryers
Food, drink and groceries
  • Fresh bread available at the camp site
  • Groceries: limited selection
  • Snack bar
    • period:15-06/15-09
  • Restaurant (limited choice)
    • period:15-06/15-09
Available to hire at the campsite
  • Bicycles
  • Lodge tent without toilet facilities
Swimming
  • Outdoor swimming pool
    • heated
    • surface area:96 m2
    • period:30-04/01-09
  • Toddlers' pool (ages 1-3, < 40 cm)
    • heated
    • surface area:16 m2
    • period:30-04/01-09
Sports and play
  • Children's playground: large
  • Table tennis table
  • Jeu de boules alley(s)
  • Fishing
  • Multi-sports field
Recreation (adults)
  • Cycle routes starting at the camp site
    • level:easy
  • Games room
  • Television
Ground and vegetation
  • Grass
  • Sand
  • Unshaded pitches
  • Pitches with some shade
  • Pitches with plenty of shade
  • Marked pitches
Situation of campsite
  • Shopping opportunities in the vicinity (< 10 km)
    • distance:1 km
  • Distance to the sea (max. 10 km)
    • distance:1 km
Miscellaneous
  • Special parking spaces for disabled people
  • Quiet during the day and at night
  • Special pitches for motorhomes
    • hardened base for motorhomes
    • Surface area:85 m2
    • Amount:7
  • Special facilities for motorhomes
  • Euro-plug required
  • Pitches with radio and television connections
  • Electrical hook-ups possible to maximum %s amps
    • Max. electricity:10 ampère
  • Defibrillator
  • Footpaths and roads are lit
  • Campsite info app
Address & Route

Would you like to book Molecaten Park Waterbos or request more information? You can do both using the information below.

  • Molecaten Park Waterbos
    Duinrand 11
    3235 CC / Rockanje
    Netherlands

  • Download GPS coordinates
    Select your navigation system:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coordinates:

    51°52'48"N 4°3'14"E
  • A15, exit Europoort drive towards Hellevoetsluis, exit Rockanje, and then follow the signs.

  • Contact

Please contact us

Show on map
Load
The weather on this campsite

Weather forecast

Mon

20 / 11

 

Tue

21 / 11

 

Wed

22 / 11

 

Thu

23 / 11

 

Fri

24 / 11

 

Sat

25 / 11

 

Sun

26 / 11

 
Max. 12.6° 12.4° 13.8° 14.6° 11.8° 9.4° 8.2°
Min. 5.9° 11.3° 10.7° 10.5° 8.9° 6.4° 4.8°
Precipitation 95% 95% 15% 85% 75% 80% 80%
Wind direction W SW S S SW SW W
Wind speed 6 6 6 6 6 5 5

Average temperature

Climate

Relative humidity Precipitation total (mm)
Jan 87% 83
Feb 85% 90
Mar 85% 97
Apr 80% 89
May 75% 61
Jun 76% 151
Jul 80% 74
Aug 79% 98
Sep 84% 176
Oct 85% 113
Nov 88% 86
Dec 88% 138
Weeronline
Information request

CampingCard ACSI will send your information request to "Molecaten Park Waterbos".

Take note; you are sending an information request. You cannot make a reservation using this form. You will need to contact the campsite directly and CampingCard ACSI cannot have any influence on the consequences thereof.

1 Information request What do you want to do?
Ask your question:
(in the language of the country where the campsite is located or in English)
2 Your data

3 Your request
In which language would you prefer to receive a reply? Take note; it is possible that the campsite may not be able to comply with this request.